top of page

Upplägg


I ett hav av tankar och idéer jag konstant har för mig själv och andra så har vissa börjat reda ut sig till ett format som snart kan brukas. Den här gången är det denna blogg som har börjat få ett tydligare ramverk.

Tanken är att inläggen här kommer att handla om hälsa i ett brett spektrum. Inlägg med övningar för den fysiska/- och mentala hälsan kommer fortsätta att skrivas kontinuerligt precis som tankar från min egna arbetsliv från behandlingsrummet eller laget. Det som kommer förändras en del är att jag kommer att ta hjälp av utomstående med vissa saker. Gästinlägg från elitidrottare och andra terapeuter samt möjligtvis vissa intervjuer med personer från hälsobranschen.

Från eget håll ser framtiden här ljusare ut än på länge, så stanna kvar ett litet tag till iaf.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page