top of page

Tillbaka för att stanna!


Det var ett tag sedan men nu är jag tillbaka!

En hel del har hänt sedan det senaste inlägget och jag ska försöka sammanfatta det kort nedan. Min tanke nu är i alla fall att börja blogga igen om hälsa i allmänhet och försöka göra detta regelbundet.

Men först en liten update!

På dessa 16 månader sedan senaste inlägget har jag kommit en bra bit när det gäller min utbildning till osteopat. Just nu ser jag för första gången ljuset i tunneln med fyra månader kvar av studerandet!

Karriärmässigt så har jag fått vara på mina två första stora mästerskap, U23 EM i friidrott och U20 EM i beachvolley. Fantastiskt roliga upplevelser med många nya givande kontakter! Det största enligt mig som har hänt är dock att jag är tillbaka och jobbar i ett fotbollslag igen. Efter 3- 4 års frånvaro från mitt arbete med Gefle IF så jobbar jag nu med Kopparbergs/ Göteborg FC. Ett grymt härligt lag som tog en silvermedalj i Damallsvenskan förra säsongen och även fick spela i Champions League, där vi var såååå nära på att slå ut Bayern Munchen. Det grämer mig fortfarande....

Bortsett från tränings/- och livsråd så kommer ni möjligtvis hädanefter även att få höra lite hur mina tankar går kring att arbeta i ett lag och hur det (för min del) skiljer sig mot att arbeta i klinik. I övrigt så är det mesta sig likt och ni är varmt välkomna att titta förbi här en eller två gånger i veckan (eller komma på besök för en behandling...).


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page