top of page

Gå Ned I Vikt, Träna Innan Frukost


Jag har aldrig varit en riktig supporter av olika dieter när folk pratar om att gå ned i vikt. Om det är för att jag själv har för dålig kunskap inom området eller för att jag verkligen tror det finns bättre sätt att gå ned i vikt på ska jag låta vara osagt.

Som jag nämnt tidigare så tränar jag ofta på morgonen och gärna innan frukost. Mina resultat är sällan att jag bygger mer muskler utan snarare att min fettprocent ser ut att minska. Nu har det kommit ut en brittisk studie som stödjer just detta. Det må vara en ganska liten studie men det dem har fått fram är iallafall att om man tränar på tom mage, alltså innan frukost, så kan du bränna uppemot 20 % mer kalorier än om du ätit innan.

Så om du känner att du är i behov av att gå ned i vikt men inte vill göra för drastiska ändringar i din kost så kan detta ev vara ett bra sätt för dig att börja.

Rådgör dock med en personlig tränare, sjukgymnast, läkare eller dylikt innan om de tycker idén är passande för dig och i vilken dos du ska göra det.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page